Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης

Ανακοίνωση για την Ειδική Επαναληπτική Εξεταστική

Ανακοίνωση για την Ειδικής Επαναληπτικής Εξεταστικής (Εμβόλιμη)

Χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023- 2024

Σας ενημερώνουμε ότι, σε εφαρμογή των οριζόμενων στις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 65 του ν. 4769/2022 (ΦΕΚ 141/Α), των αποφάσεων της 498ης/27.04.2023 και της 508ης/23.11.2023 συνεδριάσεων της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και της 237ης/14.09.2023 συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, οι φοιτητές/τριες που έχουν συμπληρώσει την περίοδο κανονικής φοίτησης (8 εξάμηνα), ήτοι βρίσκονται στο 9ο και άνω εξάμηνο των σπουδών τους, μπορούν να εξεταστούν σε μαθήματα που είχαν δηλώσει σε προηγούμενα έτη, για τα οποία δεν υπήρξε επιτυχής αξιολόγηση στο παρελθόν και περιλαμβάνονται στον κατάλογο μαθημάτων που εγκρίθηκαν από την 237/14.09.2023 συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

Για τη συμμετοχή τους στην Ειδική Επαναληπτική εξεταστική (Εμβόλιμη) Ιανουαρίου 2024 οι φοιτητές/τριες θα πρέπει προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά από το ιδρυματικό τους email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  politiki_epistimi@pol.soc.uoc.gr,

μέχρι και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

συμπληρωμένο και υπογραμμένο το έντυπο δήλωσης συμμετοχής στην Ειδική Επαναληπτική Εξεταστική.

Επισήμανση:

Στην ειδική επαναληπτική εξεταστική δεν γίνονται αναβαθμολογήσεις μαθημάτων. Επίσης, στα μαθήματα στα οποία σημειώνεται επιτυχία, κάνοντας χρήση της Ειδικής Επαναληπτικής εξεταστικής, δεν μπορεί να γίνει αναβαθμολόγηση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος